Zabavna bucka nevaljala

Zdravo svima, pozdravlja vas jedna slatka Zabavna bucka koja je odlučila da malo promeni svoj život. Prve avanture su počele da se dešavaju mada sam i dalje pomalo u nedoumici kako želim nastaviti. Malo ćemo da ćaskamo, tačnije ja ću vama da pričam, a ako vam se dopadnem možete me klikom Ovde kontaktirati.

Ukratko o sebi – ja sam jedna obična čak ponekada malo i dosadna žena. Bila sam štreberka i ta etiketa me je nekako pratila groz godin školovanja. Čak i kasnije na poslu bila sam ona precizna riba sa naočarama i papirima u rukama. Stereotipi svakako, ali nije da im nisam davala povoda za to. Tada sam i sama shvatila da nešto moram da menjam.

Od štreberke postala sam Zabavna bucka.

U ljubavi nisam imala previše sreće. Oduvek me je pratio višak kilograma, tih povučen karakter, izbegavala sam izlaske i lude žurke do zore. Živela sam sa ciljem da nađem nekog finog, dobrog, lepog, vernog muškarca i da se udam. Ali to se kao što vidite nije desilo. Zato sam odlučila da malo pustim mašti na volju, da se prepustim užitku. Internet upoznavanje je bio prvi korak za to.

Neočekivano pozitivan odziv.

Kada sam skontala koliko muškaraca zapravo voli sredovečne bucmaste žene, frapirala sam se. Nekako ispada da sam sve vreme živela u zabludi i da ima dosta njih kojima sam privlačna. Naravno, oni su dobrim delom tu samo da bi mi zavirili u gaćice, ali to mi takođe imponuje. Jel sam i vama privlačna? Volela bih to znati.

Zabavna bucka ipak nije za bacanje. Zabavna bucka zelenooka

Stupila sam u kontakt sa jednim dečkom koji mi na prvu nije davao baš dobar osećaj. Ali odlučila sam da bu dam šansu jer šta mogu da izgubim. I drago mi je da sam poslušala svoj instinkt jer je ispalo da se baš dobro slažemo. Imamo mnogo toga zajedničkog. Međutim kad je krenuo sa komplimentima, sa pohvalama, zacrvenela sam se… i malo ovlažila. Malo više 😀 posebno kada se nastavilo.

Prvi virtuelni strastveni trenutak.

Nisam ja znala kako to ide na daljinu preko telefona. Nisam debil, ja sam znala za to, ali lično nisam nikada iskusila. Dosta sam se smejala jer je zvučalo pomalo klinački i nezrelo. Ali on je bio iskusan, to sam osetila i uozbiljila se. Vodio je igru a ja sam pratila. Uzbuđenje je raslo… temperatura se dizala zajedno sa njegovim… a u mojim gaćicama potop! Bila sam danima pod utiskom. Znam da ovo nije nešto što ste očekivali. Ovo je samo bila jedna virtuelna avanturica. Ali meni ipak znači puno.

Ja zaista jesam postala Zabavna bucka.

Posle te male razmene strasti i posle upoznavanja sa još nekoliko njih, skontala sam da sam ipak zabavna i zanimljiva. Zahvaljujući vama ja dobijam na samopouzdanju. Sve više upoznajem sebe, svoju seksualnost, svoje emocije i želje. Razvijam način na koji maštam i zamišljam scene i događaje. Više na udaju jedva da i pomislim. Za sada samo ludovanje i zezanje.

Ako ti se dopadam, ako sam ti zanimljiva, klikni OVDE i proveri moj Oglas. Čekam vas.

2 comments on “Zabavna bucka

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar