Ona traži Njega

Ona traži Njega Paraćin – mit ili?

– U današnje vreme u moderno doba svi traže sve instant. Brza nam je kafa, brza hrana, brz život. Daleko od toga da sam ja neka matora starica ali imam dovoljno godina iza sebe da pamtim i neka drugačija vremena kada se nije živelo ovako brzo i kada je vreme bilo sporije i rekla bih ispunjenije.

Opet, da ne budem pogrešno shvaćena, nisam ja spora osoba, lenja niti namćor, ali volim da imam svoj mir i dovoljno prostora da porazmislim, smislim, odlučim. Možda zbog toga i nisam imala mnogo uspeha u poslednje vreme… ali i to se promenilo.

Posle ko zna koliko vremena ja mogu da se pohvalim da sam upoznala čoveka koji razmišlja kao i ja. Ne u smislu stavova i svega, ali prosto razume moje potrebe, hoće da sasluša, i iskreno se trudi da me upozna. Mislila sam da je to nemoguće ali desilo se.

A onda se dogodilo i to 🙂 Ona traži Njega Paraćin i NAŠLA GA JE!Ona traži Njega

Moram da priznam i sebi a i drugima da ne mogu da se setim kada sam poslednji put mogla sa nekim da ćaskam celu noć. To nije za pohvalu ali je istina. I što je najveća fora, uvek sam nekako ja bila ta koja je tražila takvu osobu. A ovaj put on je pronašao mene.

Bila sam skeptična kao i uvek, takva mi je priroda, ali već posle par minuta ćaskanja ja sam osetila neku hemiju među nama. Osetila sam čak i leptiriće iako nisam tada znala o njemu ništa osim nadimka. Takve stvari se jednostavno osete, ne mogu se objasniti.

U mom oglasu koji možete svi posetiti Ovde (i nadam se da ćete mi se javiti 😉 ). Ja sam dala do znanja svima vama da mi treba vreme. Treba mi period navikavanja i opuštanja kako bih bila potpuno svoja. E on je to razumeo. I ne samo da je razumeo – on je to i prihavtio.

Uživam, nasmejana sam, pozitivna sam. A ja znam da on nije jedini i da ih ima još tamo negde, skrivei, čekaju da budu kao cvet ubrani i da podele delić sebe sa mnom i sa drugima. Radujem se još lepšim iskustvima, možda baš sa nekim od vas koji ovo čitaju.

3 comments on “Ona traži Njega

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar