Sexi adresar elegancija

Svaki muškarac bi voleo da može da zaviri u njen Sexi adresar. Svako mašta da bude Mel Gibson u filmu „Šta žene žele“ i da zaista zna šta ih privlači. To je nešto što nije lako saznati jer one to čuvaju kao najveću tajnu. Mada, mi ćemo danas da malo provirimo u njihove tajne spise. Uz pomoć dama koje koriste lične oglase, saznaćemo šta je to što žene posebno privlači kod muškarca. Pa hajde da počnemo.

Sexi adresar je pun kavaljera. Sexi adresar fancy

Kada je u pitanju romansa, mnoge žene vole da muškarci preuzimaju tradicionalnu mušku ulogu. Ovo je posebno tačno u fazi udvaranja. Kavaljerstvo u vidu nameštanja stolice ili otvaranja vrata je uvek u modi, oduvek. Naravno da su žene sve više samostalne, sve hrabrije i samouverene, ali ipak vole pažnju ovog tipa.

Odelo ipak čini čoveka, a crveno uvek dobija.

Stilovi dolaze i odlaze, moda se menja, ali pažnja muškaraca na negu i odeću treba da bude stalno prisutna. Ženama je važno da muškarac ima stila – od prvog flertovanja pa sve do medenog meseca i dalje. Naravno, svaka žena ima neki svoj ukus, zato je važno da je upoznate i saznate šta voli. Ali elegancija je reč koja je deo svakog seksi adresara.

E sad, ovaj savet ne dolazi od žena, već od testiranja ženskih podsvesnih preferencija od strane psihologa. Jedno intrigantno istraživanje pokazalo je da crvena boja čini da muškarci ženama izgledaju moćnije, privlačnije i seksualno poželjnije. Ipak, postoji upozorenje. Crvena boja ne čini da momci izgledaju moralnije ili ljubaznije. Taj deo zavisi od vas.

Za Sexi adresar klimanje glavom nije dovoljno.

Slušanje je važno, ali one takođe žele da znaju da ih slušate. Klimanje glavom prosto nije dovoljno. Kada zastane sa govorom, daje vam znak da odgovorite na saosećajan, brižan način. Ako vam kaže da je uznemirena jer joj je šef zadao težak zadatak, želi da je utešite i posavetujete. Ali oduprite se želji da ponudite instant rešenja. Vi je usmerite, ali nemojte da joj govorite tačno šta da radi.

Predigra, predigra, predigra.

Muškarci često žele da idu najbržim putem do seksa. Ali većina žena više voli da samo putovanje bude popločano laticama, uobličeno dodirima, laganom muzikom, prigušenim svetlom, masažom. Žene žele seks, ali do njega dolaze na drugačiji način. One žele da se osećaju povezano sa vama i shvaćeno, žele da budu romantične, prisne, da podignu seksualnu tenziju. Predigra, predigra, predigra.

Sexi adresar i komplimenti idu ruku pod ruku.

Žene vole da im se kaže da izgledaju lepo, zanosno, seksipilno. A posebno vole muškarca koji primeti promenu na njoj bez da mu je ona rekla. Kada nosi novu haljinu, na primer, daće vam ogromne poene ako primetite i kažete kako izgleda prelepo. Ako ima novu frizuru, ako je ušla u formu, uradila nokte ili novu šminku – jasno i glasno je pohvalite. Sexi adresar ljubav

Ne plašite se razgovora o vezi.

Kada žena želi da priča o vezi, to ne znači da ste nešto pogrešili (ne nužno). Mnoge žene vole da pričaju o stanju veze u kojoj su – šta je dobro, šta loše ili šta se dešava. Ovo je dobra stvar. Iskren, otvoren razgovor može vas dodatno zbližiti.

Sexi adresar i Kontakt očima.

Možda ćete se osećati ugodnije da sedite jedan pored drugog, ali mnoge žene više vole direktan pogled oči-u-oči. Žene obožavaju da njihovi muškarci uspostave kontakt očima dok razgovaraju. A gledanje u oči tokom seksa produbiće odnos i izvan spavaće sobe.

1 comments on “Sexi adresar

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar