sladak zaljubljeni par

Ovo je moja kratka ispovest o iskustvu koje sam doživela na sajtu za upoznavanje.

Bio je to period života u kojem sam stagnirala. Posao, kuća, tv, krevet. Inače sam u tridesetima i živim u velikom gradu, zaposlena sam u jednoj firmi kao knjigovođa. Imala sam dosta veza, neke duže, neke kraće, čak sam jednom i bila verena ali ipak nije završilo srećno.

Trebala mi je pauza od svega, od izlazaka, od sastanaka, od upoznavanja… trebala mi je sloboda ali je ona potrajala predugo. Uhvatila sam sebe kako se nalazim u nekoj fazi automatizma u kojem živim ali ne živim, ako me razumete. Ništa se zanimljivo nije dešavalo.

Misao o tome da sastavim profil na sajtu za upoznavanje me je dugo kopkala ali trebalo je nekoliko meseci da prođe pa da se jednog dana opasuljim i na poslu sročim kratak profil sa jednom skromnom sličicom i par detalja vezanih za mene. Očekivala sam ništa, a dobila sam mnogo. sladak zaljubljeni par

Dobila sam poziv koji mi je bukvalno promenio život. Zapravo, pre tog poziva dobila sam na desetine drugih poziva i veoma sam uživala u svima njima. Kao neko ko je pomalo izgubio veru u muškarce, zaprepastila sam se koliko su mi svi oni koji su se javili zapravo prijali. Bila sam oduševljena i moj život je konačno ponovo počeo da dobija smisao.

Njegov poziv je došao nekoliko nedelje nakon postavljanja oglasa. I već njegov glas me je obuzeo i naježio što se ranije nije dešavalo. Ja sam vizuelni tip i sama sam sebe iznenadila kada sam osetila trnce u telu samo na zvuk njegovog glasa.

Odmah je razgovor krenuo i prirodno je tekao satima. Pomislila sam da sam luda. Nemoguće je da se zaljubim u osobu koju nisam videla već samo čula, zar ne? Ali sati su prešli u dane, nedelje, mesece… sve do prvog susreta. Da, ko bi rekao, od sajta za upoznavanje, razgovora, do susreta. Tremu sam imala kao nikada ranije u životu ali me je njegov osmeh smirio i ostalo je istorija.

Pouke iz ove ispovesti izvucite kako god želite. Ja sam sigurna da nema svako ovako pozitivan kraj posle oglašavanja na sajtu za upoznavanje, ali ovo je moja priča koja pokazuje da je sve u životu moguće. Sve vas puno pozdravljamo ja i moj dragi.

One comment for “Lični Kontakti

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar