iskrena, ispovest, udate, zene, zena

Oduvek se provlaci ona da su zene te koje ne zele seks i koje ih uspesno i manje uspesno izbegavaju. A da li je stvatno i stalno tako? Evo primer, moj brak, utisak je da sam vecito nezadovoljena i da mi nekako stalno nedostaje seksa, dok on, pa on je zadovoljan 2 – 3 puta mesecno. Sinoc ga gledam dok se tusira i ponudim da ga oralno obradim – ne zeli … nije raspolozen … I ovo definitivno nije ni prvi ni poslednji put da me odbije. Da se razumemo, kada ima seksa – savrsen je. Jedino, eto sto ga manjka. Meni poprilicno.
Ako ista na svetu volim, to je dok sam jos mamurna od spavanja, on dohvati, skine pidzamu i od pozadi mi ga nabije, onako jako, za jedno odlicno dobro jutro. A ovo se desava tipa jednom godisnje, i to na moje insistiranje, sto pomalo kvari draz …
Zapravo, da se ja pitam, seksa bi bilo BAR svaki dan. Najrazlicitije poze, najrazlicitija mesta, moze i na brzaka a moze i da traje..
Mogu i da ga vezem za krevet, imamo one seksi lisice, da mu vezem oci i da ga na dugacko ljubim, mazim, nadrazujem, pusim i sama nasadjujem sve dok me ne moli da svrsi – ovo se desilo ukupno jednom.

iskrena, ispovest, udate, zene, zena
Image by lisa runnels from Pixabay

Promenili smo do sada 3 automobila. Ni jedan nismo overili … Zasto bi u kolima kada moze kod kuce … Paaaa zato sto u kolima ima svoju draz, moze neko da prodje, da poraste adrenalin .. A mozemo i da se odvezemo do obliznje sume i da tamo goli, ispred auta uzivamo da nam blagi povetarac miluje i golica tela, sto dovodi do jos ludjeg uzbudjenja. – desilo se nikad, jer gospodin nije za takve akcije….
Evo i sada dok pisem, osecam blago komesanje u mojoj ribici, i osecam kako zelja raste, i kako bih mogla da naskocim na njega … al nemam njega … tj imam ga al on ne moze bas sad. Zato imam vibrator, mastu, pornice. Ziveo youporn … Odo da mazim vlaznu ribicu, gurnem moj vibrator i dozivim jos jedan usamljeni orgazam …

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar