Bludnice za veče

Bludnice – devojke ili žene koje vole da uživaju u svemu što je nevaljalo. Opuštene i samouverene, bludnice su one koje vole da zapovedaju i da vode glavnu reč. Ali nisu previše nametljive. One vam daju do znanja šta žele, one vam to pokažu… ali ako niste zainteresovani one idu dalje. One znaju da je svet jedan bogat okean prepun zlatnih ribica, i neće da se zadržavaju na jednoj.

Bludnice – po čemu se razlikuju?

Bludnice, za razliku od ne bludnih žena, su uvek željne akcije i imaju potrebu da zadovolje svoje nagone. Njih ni najmanje ne interesuje šta se „priča po kraju“ o njima i njihovom ponašanju. One vole život, vole blud i razvrat, hedoniste su, za njih ne postoji loš dan. Imaju svoje obaveze i brige, naravno, ali olakšaju sebi pomoću bludne noći. Bludnice su hot

One su SVUDA oko nas.

Bludnica može biti udata, može biti i mlada i starija. Bludnica može biti krojačica, čistačica ali i direktorka, profesorka. Svi profili ličnosti koje možete zaisliti, svuda ima i njih – bludnim napaljenih žena. Naravno, one umeju biti diskretne kada je to bitno zbog položaja na poslu. Ali verujte nam na reč – uspešna, jaka, samouverena žena nema problem sa tim da se zna da je bludna.

Bludnice – da li ste njihov tip.

Ovo će vas verovatno oduševiti ali bludnice nisu previše izbirljive. Traže određeni nivo, ali daleko od toga da su poput starleta koje žele isključivo bogate napucane frajere. Privlačnost počinje pre svega na fizičkom nivou prilikom susreta, ali iako niste savršenog izvajanog tela, imate šansu. Posebno ako dugo nije dobila… tada su jedno piće i kratak flert sasvim dovoljni.

Šta ih loži?

Iako smo rekli da nisu probirljive, neke stvari ih ipak loži više od ostalih. One vole da vide samouverene i hrabre momke. Posebno ako ne deluju kao šmekeri koji mogu da imaju koju god, a baš njoj priđu. Takođe vole muškarce koji su spremni na rizik, koji ne odbijaju izazov. Recimo susret u javnom toaletu, ili u kolima.

Bludnice i emocije.

Što se tiče emotivnog vezivanja, veza i brakova, tu ne postoji pravilo. Možemo reći da je većina bludnica verno svom partneru. Ali one pametno biraju, tako da će i partner voleti blud i razvrat. Naravno, postoje bludnice koje varaju, a postoje one koje ni ne mare za emocije. One se drže „veze bez obaveza“, i preferiraju susret za jedno veče. Dakle, ima ih raznih.

Naučiće vas svemu. Bludnice elegantne

Ako ste mislili da bludne dame odbijaju mlade i neiskusne momke, grdno ste se prevarili. One vole da dominiraju i da budu glavne – i u životu, i u krevetu. One vole da se hvale svojim znanjem, svojim umećem, tehnikom. A to je sjajan način i da vas poduče. One će rado biti vaše stroge profesorke i pokazaće vam kako da dobijete peticu.

Budnice ne prodaju svoje telo.

Verovatno vam je iz teksta jasno, ali da napomenemo – one nisu kurve. One ne naplaćuju veče sa vama niti prodaju svoje telo. One imaju dostojanstvo i cene sebe kao i druge. Zato uvek morate da ih razlikujete od drugih uličarki. One imaju veliki libido, vole sa neznancima da bludniče, ali nisu nemoralne u tom smislu. Ono što se dešava između četiri zida – tu i ostaje.

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar