Upoznavanje u inostranstvu lepotica

Upoznavanje u inostranstvu deluje kao lak zadatak kada se nalazite u mestu gde je jaka dijaspora. Ali ipak je realnost nešto drugačija. Nije to kao kod kuće. Ljudi su nekako drugačiji i više su u obavezama i svakodnevno je frka trka. Za mene su dakle postojale dve prepreke – inostranstvo i razvod. Obe stvari nimalo jednostavne i utiču na svaku osobu.

Ja sam srećom jaka žena, uvek sam bila borac, uvek snalažljiva. Od kukanja se ništa ne postiže tako da sam znala svoj put i moja borba je samo moja. Napisala sam lepo na svom Oglasu Ovde da me sažaljenje ne zanima, to nije način da mi se priđe. I moram odmah reći da mi je taj oglas poprilično promenio život.

Upoznavanje u inostranstvu Online.

Kada su mi rekli da probam online upoznavanje bila sam opasno skeptična. Ne zbog sebe, ja sam svesna svog izgleda, harizme, iskustva. Ali znala sam da na takve sajtove dolaze i neki muškarci koji mi nisu po volji. Tako da sam odlagala neko vreme.

Međutim, kada sam se odlučila za taj korak, dočekalo me je pozitivno iznenađenje. Već u startu sam skontala da ovo nije glupost, da nije nikakva šala. Ljude koji su me kontaktirali sam bukvalno zgotivila u roku od svega par sati ćaskanja. Bilo je i kretena, ali jedva za šaku jedne ruke.

Odbijala sam veze, ali… Upoznavanje u inostranstvu lepotica

U svom gore pomenutom oglasu napisala sam da ne tražim vezu. Prosto nije mnogo prošlo od razvoda, nisam želela da se upuštam u te šeme. Međutiiim… neki su mi se frajeri opasno svideli. Svi su ovde živeli u inostranstvu, zaposleni, šarmantni. Neki samci neki oženjeni a neki slobodni.. neki čak i previše mladi xD i nije mi bilo lako svima reći ne.

Upoznavanje u inostranstvu – moja pravila.

Ne postoji recept za uspešno upoznavanje, posebno ne za nas u dijaspori. Kada ste u svom okruženju onda je lakše. Raspitate se po gradu kakav je dečko, pitate kod prijatelja, poznanika. Uvek neko nekog zna, ili zna nekoga ko zna. Nadam se da vas nisam previše zbunila 😀

Pravilo je da u početku nema otkrivanja ničeg bitnog (adresa, posao, prijatelji itd…). Dakle mora da prođe vreme da se izgradi poverenje i da se nekome otvorite. Zatim, bitno je da imate određeno životno iskustvo. Između redova tokom razgovora može se dosta toga otkriti (da li pije, dal je ozbiljan, vredan itd…).

Drčnost i arogancija.

Morate da pokažete zube, da se tako izrazim. Ovo je neko univerzalno nepisano pravilo, da pokažete da ste mentalno jaka osoba. Da vide da sa vama nema šale. Po mom iskustvu, tada će vas više ceniti.

Upoznavanje u inostranstvu – naši momci.

Oni su tamo (ili bolje da kažem ovde) prilično usamljeni. Menjali bi sve austrijanke sveta za jednu našu. Emotivni su, često u dubini duše tužni, fali im toplina i ljubav. Naravno da naš čovek neće to uvek pokazati, sigurno ne pred ženskom osobom. Ali kada zađete malo dublje u njihovu dušu, to se jasno oseti.

To bi bilo to od mene. Ko želi da me upozna, OVDE je moj Oglas. Javite se i budite iskreni.

One comment for “Upoznavanje u inostranstvu

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar