erotske ispovest mama

Sedim u kuhinji, surfujem internetom, čitam i mislim se zašto ne bih podelila i ja svoje erotske ispovesti sa drugima. Ali ubrzo zastanem i fino se ismejem – kakve crne erotske priče, ti si jedna frustrirana domaćica koja se retko seksa. Ipak, i u mojoj glavi se vrte stvari koje mogu biti interesantne.

Ako očekujete one hardcore priče u kojima ima perverznog seksa na sve strane – žao mi je. To (nažalost!) nije moj život. Ja sam, kao što rekoh, jedna očajna domaćica, udata, sa puno slobodnog vremena koja vodi miran porodičan život. Međutim, čak i mojoj vrsti je potreban izduvni ventil, na ovaj ili onaj način.

Krećemo od nevine erotske ispovesti od pre par dana.erotske ispovest matorke

Imam jednu društvenu mrežu na kojoj se ne dešava praktično ništa zanimljivo. Porodica, prijatelji, slike, statusi storiji, klasika. Ali evo nedavno sam dobila poruku koja me je prilično iznenadila… i čak uzbudila. Ja sam vaša tipična domaćica iz predgrađa, malo krupnija, zrelih godina, obična. Zato, kada sam pročitala poruku od jednog izuzetno zgodnog mladića, gurnula sam ruku u gaćice.

Moje erotske fantazije su najobičnije koje možete zamisliti, ali postoje stvari koje baš volim. Tako da možete zamisliti moju reakciju kada je dotičan tip, inače iz mog mesta, baš njih nabrojao! Poznajem ga iz viđenja i nisam očekivala da sam mu privlačna. Nije bio napadan u porukama, samo je rekao da mu se dopadam.

Ne znam zašto, ali odgovorila sam nešto u fazonu – udata sam bla bla bla. On je rekao znam, samo želim podeliti sa tobom svoje erotske snove. Znatiželjna, rekla sam u redu. Dakle, nabrajao je sve što volim – seks na plaži (moj nedosanjani san), mnogo lizanja (moja omiljena stvar u seksu). A onda je napisao da obožava moje grudi i šta bi im sve radio! Da, svršila sam dok sam čitala.

Moje nošene gaćice kod sina u sobi.

Ovakve erotske ispovesti su česte, i na internetu i među ljudima oko mene. Moj najmlađi sin nije više ni tako mlad, ali povremeno nađem svoj donji veš kod njega u sobi. Pričamo o vešu koji sam stavila u korpu i spremila za pranje. Pomešane su mi emocije, razumem da u njegovim godinama treba malo uzbuđenja. On nema devojku pa se očigledno snalazi kako zna i ume. Da li mu zameram? Ne, ali mislim da bi trebali da popričamo o tome. Imate li i vi slična iskustva sa svojim sinovima/ćerkama?

Specifične erotske ispovesti koje nisu za svakoga.

Prevara – preljuba – neverstvo. Ista stvar sa mnogo naziva i mnogi ih se groze. Ja nisam varala nikada, erotske ispovest milfali… svi imamo erotske snove zar ne? Prva i najveća mitološka ličnost za prevaru je uvek brat od muža, zar ne? Nema sumnje – moj dever je frajerčina! Znala sam da neću moći da napišem erotske ispovesti bez njegovog pominjanja (jebiga). Zgodan, fit, zdrav, prav, vrhunski u krevetu! Hej, ne znam iz ličnog iskustva ali znam iz prve ruke 😛 Maštam o njemu povremeno.

Druga osoba vredna pomene je svakako jedan od sinovljevih drugara. Piletina. Ima nekih 20ak godina, ide u teretanu, uvek tako ljubazan i fin. Ali znam da se u njemu krije divlja zver, prosto osećam. Nekada malo flertujem sa njim.. mada, pitanje je znam li ja kako se flertuje uopšte haha. Ono, poneko dugme otkopčam, malo se sagnem, dodir po ruci. Znam da mu mogu biti mama, ali rado bi mu zaigrala u krilu.

Treća osoba je specifična jer bilo kakva neprimerena reakcija bi dovela do mnogo problema. Da, i sami ste već provalili, zar ne? Dečko (budući muž) moje starije ćerke. On je tip koji možda nije najlepši i najzgodniji od ove trojice, ali ima nešto u njemu. Šta? Jebeno ne znam! Verovatno ste i sami poznavali osobu koja nije wow ali vam uvek vlaži pička pored nje. Tako je meni sa njim, kada god navrati ja se pogubim. Gaćice mi budu tako natopljene da moram da se presvučem! Želim joj svu sreću sveta, ali nekada sam ljubomorna na svoju ćerku. Grozno zar ne?

Eto, to su bile moje erotske ispovesti. Znam, očekivali ste nešto opasnije, nešto prljavo i sa mnogo rizika. Ali ja sam jedna obična očajna domaćica koja samo mašta i zamišlja. Ako se eventualno nešto u međuvremenu promeni (sumnjam) ja ću vam ponovo pisati. Do tada, pozdrav.

1 comments on “Slatke erotske ispovesti jedne obične domaćice

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar