Jebozovna nevaljala devojka

Nije popularno biti ona dobrica ona nevina devojka koja je uvek kulturno obučena ne psuje a posebno izbegava temu seksa. Kako to znam? Pa zato što sam bila jedna od njih. Dobar deo svog odraslog života sam tako protraćila a kitu sam videla samo na slikama.

Živela sam u zabludi da muškarci vole povučene tihe mamine i tatine princeze sa svim peticama u školi i svim desetkama u indeksu. Ali nisam mogla biti dalje od istine.

Moje sazrevanje počinje kada sam nakon fakulteta dozvolila sebi da se previše opustim tokom jednog izlaska. Suknja preuska i kratka na nagovor drzugarice jer je znala da imam ekstra telo ali ga krijem. Odjednom, muškarci su me počeli saletati.

Nisam znala gde da se sakrijem. Ali onda sam donela odluku koja je promenila moj život – više neću da se krijem. Nemojte misliti da ja nisam bila željna seksa, naprotiv. Mazila sam se svako veče pred spavanje zamišljajući da me jedan a ponekada i dva tri frajera razvaljuju. I pica i moj dildo su bili non stop mokri od mojih sokova. Jebozovna nevaljala devojka

Da imala sam više partnera u narednim mesecima ali i godinama kasnije sam i dalje glumila nevinašce. Internet mi je dosta pomogao da se dodatno oslobodim. Mogu da kažem da su vulgarne reči i prljavi razgovori omogućili mi da postanem ono što sam danas.

A šta sam danas? Pa najbolje bi bilo da klikneš OVDE i upoznaš me. Ova moja ispovest služi dvostrukoj nameni: Prva je da se malo izreklamiram i da izazovem još više muškaraca da mi se jave i da me upoznaju pobliže. A druga namena je da devojke koje žive u zabludi i misle da će svojim širokim haljinama i ponašanjem poput nevine nedodirljive osobe da zavedu muškarca – shvatite da od toga nema leba!

Ako želite onu stvar u nekom od svojih otvora i ako ih želite često, onda je vreme da skinete maske, da se obučete slobodnije, i da počnete da se ponašate onako kako današnji muškarci to žele – nevaljalo 😉

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar