sanja i misli na partnera

POGLAVLJE 2

Ivona je izgledala ošamućeno dok je spuštala slušalicu. Luka će doći za oko 18 sati. Njen Luka. Uživo. Od te ideje ju je koža peckala od glave do pete. Još uvek ju je šokiralo to što se zaljubila. Nakon razvoda pre tri godine nije mislila da će joj se to ikada dogoditi. Nije da je njen brak zaista bio tako loš, ali jednostavno nikada nije bio dovoljno dobar.

Znala je da su se venčali iz svih pogrešnih razloga. Bili su mladi i to je bio način da izađu iz roditeljskih domova. Oboje su tokom odrastanja vodili loše porodične živote, to je bio njihov izlaz. Oni su ostali u braku mnogo duže nego što je trebalo, to je znala. Odgajali su svoju decu i životarili iz dana u dan. Oni nisu živeli, samo su postojali.

Ivona je sada gledala na njega kao na prijatelja, tako se osećala i veći deo njihovog bračnog života. Nakon što su deca odrasla i izašla iz kuće, odlučili su da krenu svako svojim putem. Njen um se usmerio ka Luki. Ali došla je nervoza, anksioznost!

Bila je toliko uzbuđena da nije znala šta prvo da uradi! Stan za početak nije bio čista za desetku. Bio je jaka devetka, ali šta će on pomisliti? Izvukla je usisivač iz ormara i počela usisavati već usisan pod. Zvuk usisivača nekako je smirio njene istrošene živce i misli su joj počele padati u ono što će sutra doneti.

Ivona je videla samo nekoliko njegovih slika, ali je znala da izgled nije presudani. Već ga je volela, ništa to nije moglo promeniti. Nadala se samo da se neće razočarati kad je ugleda. Znala je da nije ružna žena, ali kad se pogledala u ogledalo, ugledala je sasvim običnu ženu.

Tamna kosa, tamno smeđe oči, prosečne građe. Samo obična žena. Kada je nazvao i rekao joj da će doći, Ivona je bila šokirana do temelja. Bilo je teško poverovati da je to bilo juče. Luka je ostavljao sve iza sebe da bi je posetio. Nije mislila da bi ikada bila tako hrabra, bilo joj je drago što on jeste.

Da iz nekog razloga privlačnost koju su osetili ne bude postojala kada se nađu licem u lice, neka je tako, ali znaju da će biti nerazdvojni drugovi. Znala je da je privlačnost tu i nije sumnjala da će uživo biti samo još jača. Jednostavno nije bilo načina da oseti bilo šta osim ljubavi prema njemu.

Ivona je na samu pomisao njegovog glasa izazivala leptiriće u svom stomaku. Ivona je volela kako se osećala. Volela je kako je njeno telo žudelo za njegovim dodirom. Toliko dugih noći dodirivala bi svoju vruću mokru picu i sanjala da je dodiruje Luka svojom rukom. Ivona bi zatvorila oči i zamišljala njegove prste kako joj ulaze u pičkicu, osećajući kako je usput miluje po klitorisu. sanja i misli na partnera

Dodirnula bi grudi i sanjala njegova usta na bradavicama, a jezik na areolama. Na Lukin nagovor kupila je dildo. Bila je tako postiđena kada je otišla da ga kupi, ali joj je bilo jako drago što je to učinila. Luka je želeo da ga ona zamisli u sebi dok vode ljubav preko telefona. Sa svojim dubokim seksi glasom na telefonu koji joj govori šta želi da uradi sa dildom .. ‘.. stavi ga ovako kao dušo .. kao što bih ja da sam tu uz tebe ..’ imala je bezbroj divljih orgazama dok ga je slušala.

Elem, okretala se i gledala svoj skroman stan. Kada ga je Ivona kupila pre godinu i po dana, bio je strukturno zdrav, ali u osnovi jako zanemaren. Okrečila ga je potpuno iznutra i spolja, uredila male sobe tako da ne samo da su lepe, već je učinila da se svi osećaju prijatno, da se osećaju kao kod kuće.

Nadala se da će se Luki svideti koliko i njoj. Ivona je ušla u spavaću sobu i poravnala svoju već glatku posteljinu na krevetu. Mislila je na nju i Luku u tom krevetu. Obrazi su joj blistali dok je sanjala da vodi ljubav sa njim. O tome da je Luka na njoj i polako ulazi u njeno telo. Kako bi konačno postali jedno.

Znala je da nije venčani list ono zbog čega su dvoje postali jedno, već zajednička ljubav, duše isprepletene zajedno su to učinile. Ivona se radovala što će Luki pokazati koliko ga obožava. Želela je da unese miris njegovog tela, ukus njegove kože. Žudela je da mu udovolji na sve moguće načine. Čeznula je da podigne pogled prema njegovom licu dok ga je držala u ustima, kako bi ga rasplakala od oduševljenja dok ga je jezikom zadirkivala.

Volela ga je i nadala se da će nekako moći da ispriča kako se oseća, da ga natera da poveruje da je to stvarno. Znala je za njegov brak, dugo su pričali o tome. Takođe je znala da ga je to promenilo kao čoveka.

Ivona je pogledala na sat i shvatila da je vreme izmicalo. Bilo joj je drago jer to je značilo da je Luka sve bliži. Ivona je otišla do vrata i proverila bravu, a zatim je pogasila svetla. Vratila se u svoju spavaću sobu gde se razgolitila, i gola je otišla do kupatila.

Kada je voda dostigla odgovarajuću temperaturu, ona je zakoračila dopuštajući da voda pokrije njeno telo. Nagnula je glavu unazad kako bi pustila vodu da teče niz njenu dugu tamnu kosu, nastavila niz guzu do dugih vitkih nogu dok konačno nije došla do tla i nestala u odvodu. tuširanje dok čeka ljubavnika

Ivona je tada zgrabila bočicu šampona, sipala malu količinu u ruku i utrljala u kosu. Nakon ispiranja, upotrebom regeneratora, pa ponovnog ispiranja, nastavila je po telu. Ivona je uzela prirodni sunđer koji je koristila za pranje i dodala veliku količinu sapuna. Trljala je obe ruke, zatim grudi, niz trbuh do svoje ženstvenosti.

Ivona je dodirnula potom bradavice dok je zatvarala oči i zamišljala da ih Luka dodiruje. Ruka joj je zatim polako pratila sapunasto telo niz stomak, a zatim još niže. Ivona je spustila sunđer na policu pod tušem i nastavila da istražuje svoje telo obema rukama. Dok je jednom rukom trljala svoje grudi, druga se vratila na picu.

Klizav osećaj sapuna na usnama njene pičke bio je tako dobar. Razmišljala je o Luki, o njegovom jeziku koji kruži i traži put do njenog klita. Prsti su joj počeli kružiti po klitorisu, zatvorenih očiju, mašta je preuzela kontrolu nad telom koje je počelo reagovati. Kukovi su joj se počeli micati sami od sebe dok je prilazila vrhuncu.

Ivona je otvorila oči, posegnula i uzela tuš bateriju sa držača. Dozvolila je mali osmeh dok je mlaz vode postavila na nežnu ali željnu ribicu. Ivona je podigla jednu nogu i naslonila stopalo na platformu. Dozvolila je da mlaz tuša udara i po klitorisu. Ponovo je zatvorila oči, zamišljajući Lukin jezik kako joj pleše po telu.

Osećaj se pojačao kad je mašta uzela maha. Uzbuđenje je raslo, sve dok joj napokon žestoki vrhunac nije pružio olakšanje za kojim je žudela. Orgazam je bio oštar, dug, i vreo!

Ivona je vratila tuš bateriju na odgovarajuće mesto, a zatim je oprala ostatak tela. Izašla je iz tuša, umotala se u peškire i nastavila do svoje spavaće sobe. Ivona je zatim osušila kosu, obukla noćnu odeću i uvukla se pod jorgan.

Sumnjala je da će san lako doći, bila je previše uzbuđena što će sledećeg dana videti Luku, ali je znala da mora makar da pokuša. Ivona je dugo ležala u krevetu, ne sasvim budna, ali još nije zaspala, razmišljajući o sutrašnjem danu i onome što bi mogli doneti. Konačno, u sitnim satima san je obuzeo njeno umorno telo.

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar