udovice za vezu sisate

Teško je vratiti se na scenu nakon teškog raskida ili razvoda, ali udovice za vezu su ponovo spremne. Moguće je započeti zdravu, novu vezu, samo je period tuge različit i zavisi od pojedinca. Mnoge udovice pronalaze sreću nakon gubitka i to je sasvim prirodno i poželjno. Ali koji su to znaci koji nam pookazuju da je spremna za vezu? Čitajte dalje i saznaćete.

1. Veliko čišćenje kao pokazatelj da su udovice za vezu spremne.

Da razjasnimo jednu stvar: ova žena je provela godine sa svojim preminulim mužem. Zajedno su delili udovice za vezu milfsvoje živote i sasvim je prirodno da je okružena uspomenama na njega. Uostalom, teoretski bi bilo nemoguće izbaciti sve što je podseća na njega. Čak i da je moguće, ovo je nešto što ne bi trebalo da tražite od nje. Međutim, pre nego što započne novu, ozbiljnu vezu, mora da uradi jednu stvar: veliko čišćenje.

Vreme je da odluči koje uspomene želi da zadrži, a koje je spremna da napusti. Budimo realni, nijedan muškarac se ne bi osećao prijatno sa ženom koja svake noći spava u pidžami svog muža. Ne biste se osećali kao da je spremna da krene dalje ako je snimak njihovog venčanja i dalje u video plejeru. Ovo je vrsta stvari na koje mislimo. Naravno, veliko čišćenje ne uključuje bacanje svih fotografija ili uklanjanje svakog traga koji je ikada postojao – to bi bilo okrutno.

2. Prihvatanje samačkog života.

Jedan od najzanemarenijih znakova da je udovica spremna za vezu je činjenica da je prihvatila samački život. Šta ovo znači? Pa, skakanje iz jedne veze u drugu nikada nije zdravo, čak i ako govorimo o raskidu ili razvodu. Stoga, možete samo zamisliti koliko je nezdravo ući u svet zabavljanja odmah nakon što vaša draga osoba premine. U ovom slučaju, ona bi trebala da provede neko vreme sama.

Mi nismo sudije, tako da nismo ovde da vam kažemo koliko tačno ova faza treba da traje. Suština je da, kao udovica, mora da nauči kako da živi sama pre nego što ponovo počne da izlazi. Da, njen samački život će doneti mnogo novih, jedinstvenih izazova, ali ona mora da ih prevaziđe sama. Ovo je jedini način na koji ćete znati da ona ne traži novog partnera koji će na neki način zameniti prošlog. Ona treba da nauči kako da funkcioniše bez partnera. A tek kada se to desi biće spremna za novo poglavlje u svom životu i za novu vezu.

3. Kada ne pričaju o njemu sve vreme, udovice za vezu su spremne.

Suočimo se sa tim: koji muškarac želi da izađe sa udovicom koja sve vreme priča o svom pokojnom mužu? Ne kažemo da ne bi trebalo da priča o njemu ili o nekim uspomenama koje su zajedno podelili. Međutim, prvi sastanak nije mesto za to. Ove teme su za bliske prijatelje, grupne terapije ili porodična okupljanja.

Dakle, ako izađete sa udovicom koja celo veče priča o svom gubitku, jedno je sigurno: ona nije spremna za vezu. Najgore je što ona to verovatno radi a da toga nije ni svesna. Oseća nekontrolisanu želju da stalno pominje svog muža, nažalost. Naravno, to ne znači da joj se ne sviđate – to je samo znak da joj treba više vremena. I to je sasvim u redu.

udovice za vezu hot4. Spremna za fizičku intimnost.

Morate shvatiti da je godinama spavala sa istim muškarcem. Tako da je sasvim prirodno da se ne može naviknuti na drugog, posebno ne u prvih nekoliko sastanaka. Ali šta ako je ne zanima nikakav oblik intimnosti, čak ni nakon nekog dužeg vremena? Ona ne traži romantičnog partnera, njoj treba prijatelj.

Sa druge strane, udovica koja je spremna – biće mnogo slobodnija i otvorenija za fizički kontakt. Udovica za vezu rado će vas držati za ruke, ljubiti, maziti i na kraju spavati sa vama. Ona to neće učiniti samo zato što to očekujete od nje – ona će imati istu želju za intimnošću kao i vi.

5. Kada vas udovice za vezu upoznaju sa prijateljima i porodicom – spremna je!

Udovica koja je zaista nastavila sa svojim životom omogućiće vam da postanete deo njenog života u pravom smislu tih reči. To znači da ona neće čuvati vašu vezu u tajnosti. Uostalom, zašto bi? Ona je slobodna žena i ima svako pravo na sreću i zabavljanje. Ovo uključuje upoznavanje sa njenim prijateljima i članovima porodice.

Naravno, ne biste trebali očekivati da će to učiniti dok vaša veza ne postane ozbiljna, posebno ako ima malu decu. Za ove stvari je potrebno vreme, ali ona će se definitivno potruditi da vas dvoje stignete tamo u nekom trenutku. Ali ako vas ona krije kao da ste njen ljubavnik, čak i nakon što ste dostigli određene visine u vezi, prilično je jasno. Žao nam je ali neće vam dati mesto koje zaslužujete u njenom životu.

1 comments on “Koji su znaci da su udovice Spremne za vezu?

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar