male sise sanja

Cao svima, malecna fantazija, male sise, 86. godiste, i kao sto se cesto kaze – otrov se cuva u malim bocicama! Mozda sam sitna, niska i mrsava, ali moj karakter je sve samo ne tih i neprimetan. Volim da uvek iznenadim ljude svojom energijom i snagom licnosti, koja se ne vidi odmah na prvi pogled. Moja visina i gradja mozda deluju slatko i krhko, ali verujte mi, iza tog spoljasnjeg izgleda krije se mnogo vise. Ja sam zena koja zna sta zeli i ne boji se da to trazi.

Imam izrazen senzibilitet za detalje, volim diskretnost, mozda je upravo to razlog zbog kojeg ozenjeni muskarci cesto privuku moju paznju. Diskretni susreti, tajne i uzbudjenje koje dolazi sa njima su nesto sto me posebno intrigira. Ali nemoj da te to obeshrabri. Ako volis zene koje su sitne i energicne, ne moras biti ozenjen da bi privukao moju paznju! Otvorena sam za svakoga ko ume da ceni i voli mrsavice. Jer u mom slucaju to nije samo izgled, vec i nacin zivota.

Sitne male sise ali Veliki libido!male sise saki

Ono sto je najzanimljivije kod mene dolazi iza zatvorenih vrata. U cetiri zida, pretvaram se u potpuno drugaciju osobu. Svidja mi se ideja igre u kojoj su uloge podeljene samo medju nama dvoje. Nestasna sam, nepredvidiva i uvek spremna na istrazivanje novih strana intimnosti. Imam malu guzu i male sise ali ogroman socan libido.

Volim da probam nove stvari i verujem da je najvaznije biti otvoren prema svojim fantazijama i zeljama. Bez ustrucavanja, volim da otkrivam sta nas moze dovesti do pravog uzitka. Ta strast koju nosim sa sobom je nesto sto me definise kao osobu. Razvalicu te u onom najboljem, najperverznijem mogucem smislu!

Vredna i poslovno sposobna dama.

Profesionalno, moj zivot je sasvim uredan. Na poslu sam uvek ona fina, ugladjena zena koja zna kako da se postavi u svakoj situaciji. Trudim se da budem maksimalno profesionalna i da odrzim svoju reputaciju. Kolege bi rekle da sam uvek nasmejana i spremna da pomognem, ali u sustini, oni znaju samo onu moju “fina devojka” stranu. Kada se svetla ugase i radni dan zavrsi, potpuno se transformisem i moje male sise i guza se uzare!

Van posla, medju prijateljima, prava sam luda glava. Obozavam zabave, spontane izlete, izlaske, i uvek sam spremna za nesto novo. Adrenalin me pokrece – bilo da se radi o nekom putovanju bez plana ili o izlasku u nepoznato drustvo. Zivot je previse kratak da bismo ga proveli u rutini, i ja sam neko ko uvek trazi nacin da ga zacini. Priroda mi je takva da volim da budem okruzena ljudima koji su spremni na izazove i avanture, bez previse komplikacija.

Zavoleces male sise uz mene.

Ako cenis kombinaciju – fina i profesionalna na poslu i potpuno nevaljala iza zatvorenih vrata – mislim da cemo se odlicno slagati. Volim diskreciju, postujem privatnost i verujem da svi imamo pravo na svoje male tajne. Hemija je kljucna, a ako osetimo medjusobnu povezanost, sigurno cemo se zajedno sjajno zabaviti. Zasto bas ozenjeni? Pozovi me i shvatices. 😛

Zato, ako volis mrsavice ali vatrene zene koje znaju sta hoce, slobodno mi se javi. Nemoj da te moja visina zavara, niti moje male sise. U malim bocama se cuva najjaci otrov, mozda bas ti budes onaj koji ce osetiti svu moju energiju i strast. Diskretnost je zagarantovana, a uzbudjenje samo ceka da se dogodi. Kliknite ovde za kontakt i moje slicice 😉

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar