seksi udavača sa sela

Neki me vec dobro poznaju ovde a neki prvi put cuju za mene. Ja sam Ivana u srednjim 30ima i odrasla sam ne bas na selu ali svakako malo dalje od grada sremske mitrovice. Iskreno ja volim sto sam sama i prija mi jer imam svu slobodu ovog sveta. Ali moja rodbina ne misli tako. Ko bi rekao da ce moja rodbina biti pokretac svega ovog.

Stalno me smaraju kako trebam da se udam. Kao moja mama mi kaze kako je ona u mojim godinama imala vec troje dece a moja baka cetvero. Al ne razumeju oni da je to bilo drugo vreme i da je to davna proslost. Ali bili su toliko naporni da sam morala da ostavim svoj oglas samo da ih skinem sa one stvari. seksi udavača sa sela

Sta fali sto sam sama i bez dece. Osecam se mlado imam svoje hobije i obaveze i tako svasta nest radim. Ali nema veze ja sam pokusala i ocekivala sam da ima puno momaka koji bi ozenili mene ali izgleda da to bas i nije takav slucaj. O cemu se radi. Dakle, oni zele nesto drugo.

Hajde sada ne moramo ici u detalje ali svima vam je jasno sta oni traze. Oni bi lepo da se istrose i da pricaju o onim stvarima a brak ko sisa. Iako sam lepo OVDE u svom oglasu koji mozete posetiti napisala da sam za udaju devojka ali nije vredelo oni navrzli ko prase na masan dzak.

I sad sta cu ja. Dosla da se udam a ponude su potpuno drugacije. I onda ima ona recenica – ako ne mozes ih pobediti ti im se pridruzi. Odlucila sam malo igrati njihovu igru i mogu vam reci a malo me stid priznati ali svidelo mi se. U pocetku nije ali vremenom su te nepristojne ponude postale zanimljive.

Kazu mi neki od njih da sam ja sve vreme imala to u sebi da sam zapravo divlja devojka koja voli i nevaljale stvari ali da to ne znam i da to ne ispoljavam iako bi potajno zelela. E sad ti budi pametan jel to tacno al menise dopalo. Ovo pisem da bi svatili da iako sam napisala oglas takav kakav je ja nemam nista protiv ni samo zabave i onih stvari. Udacu se ima vremena jos sam mlada i buducnost je svetla.

Ostavi komentar

Back to top
Close Offcanvas Sidebar